1. Jeg har takket ja til Kingston University i London ved studiet BS Psychology (C800) til neste høst. Yay!

2. Det har vært perfekt vær. Ca. halvparten sol – og halvparten regn/overskyet.

3. Jeg har sett et par episoder med Hell’s Kitchen på kveldstid, og jeg vet ikke hva det er – men jeg bare elsker Gordon Ramsay.

4. Morgenbad. Det var utrolig herlig å stå tidlig opp, ta seg et avslappende bad med et glass iskald brus i hånden og med herlig musikk på. Jeg lå faktisk og sang med på alt av Drake, ettersom jeg kan det meste utenat nå, og det var fint.

5. Onsdagskveld fikk jeg besøk av venninnen min Maria, og vi satt og pratet til langt på natt om alt mellom himmel og jord mens vi koste oss med chips, smågodt iskald cola og litt klein (men samtidig litt rørende?) TV-titting innimellom – nemlig Mobbed.

6. Jeg fikk brev i posten om at jeg hadde kommet inn på Åsane Folkehøgskole på Latin-Amerikalinjen.

7. Jeg har spist mye godt i form av taco, hjemmelaget hamburger, biff med fløtegratinerte poteter, kinderegg og ikke minst is.

8. Hadde min 3. time hos psykologen. Jeg kjenner at det er godt å ha noen å gå til, og jeg ser frem til at vi neste gang skal prate mer om tinnitusen min (konstant øresus). Jeg har nå hørt piping i begge ører i mange ulike frekvenser i halvannet år, og hittil har jeg så og si ikke klaget i det hele tatt. Jeg har heller ikke latt det knekke meg, men jeg merker at jeg nå den siste tiden har blitt litt svakere på dette punktet. Jeg har lett for å tenke at “Livet hadde vært så mye bedre uten tinnitus” og at “Et liv uten stillhet er ikke noe liv”, men jeg vet at dette bare er dumme tanker og at jeg vil kunne komme tilbake til slik jeg så på det før, som var: “Alt skjer for en grunn” som i “Hadde jeg ikke fått tinnitus , hadde jeg garantert endt opp med en langt verre grad av tinnitus om et par år”.

9. Jeg fikk besøk av venninnen min Annette, og vi hadde en superfin torsdagskveld fylt med chips, godis og et herlig gjensyn med filmklassikeren Dirty Dancing. Minnene vi hadde fra filmen som små strømmet virkelig på, og vi kjente at vi lengtet etter noe lignende selv. Tenk å ha et sted å gå til hvor man kan danse slik til den type musikk. Åh, det hadde jammen vært noe. Vi planla allerede etter at filmen var ferdig at vi snart skulle se 2’eren, i tillegg til å prate om alt mellom himmel og jord til langt på natt.

10. Jeg fant endelig igjen en sang jeg lenge har lett etter: Deadmau5 – The Veldt. Siden jeg for et par dager siden fant den har jeg hørt på den over 300 ganger…… Det er i hvert fall det Spotify forteller meg. Haha!

11. Jeg har fått mange gode tips og råd fra ulike venninner denne uken, og fått lettet hjertet mitt omkring en god del. Ah!

12. Jeg har vandret rundt i mamma sine kosegensere, noe jeg alltid gjør når hun er på ferie. Akkurat nå er hun på plass i huset i Tyrkia, og jeg tenker å ta en tur ned straks faren for jordskjelv går over.

13. Dagen etter at jeg og Annette så Dirty Dancing, og jeg gikk inn i Dirty Dancing-modus, kom tilfeldigvis en annen venninne og pratet om hvor mye hun savnet å danse salsa og dirty dancing – og at vi måtte ta oss en tur på et utested i Bergen hvor det nesten bare er cubanere, hvor musikken er fantastisk og hvor de danser litt som i filmen. Og det, det skal jeg love dere at vi skal. De siste dagene har jeg såvidt hørt på annet enn musikk fra filmen og drømt meg bort til noe lignende, så det at det muligens eksisterer her i Bergen er jo bare helt supert.

14. Jeg har sittet og lest og lest på Sandra sitt innlegg Brev, og jeg synes bare hele konseptet er fint. Jeg kom over en god del personer jeg virkelig kjente meg igjen i, så kanskje jeg gir et lite pip fra meg til et par av dem en vakker dag.

15. Solarium. Endelig har jeg fått litt farge i ansiktet, også er det jo i tillegg så deilig og bare ligge å slappe av og høre på musikk mens man nærmest føler man er i syden.

16. Jeg har sett masse Skins. Åh – Chris og Cassie. <3 Spesielt Chris.

Hva var fint med din uke som gikk?