7827893940_97ed374184_cUntitled-1

Jeg vet at du finnes. Et sted der ute; Der finnes du. Du som vil respektere meg for den jeg er. Du som vil oppmuntre meg til å være meg selv. Du som vil få meg til å føle meg så trygg i ditt nærvær at jeg vil tørre å slippe hemningene mine litt mer løs for hver dag som går; Tørre å befri meg selv, steg for steg, fra de enorme murene jeg med tiden har bygget rundt mitt eget hjerte; Tørre å rive meg litt mer løs fra min egen beskyttelse og vise deg mitt sanne jeg. Det ekte. Det usensurerte. Og du vil ikke la deg skremme.

3571430724_812d401eb3_bUntitled-10

Selv når jeg er på mitt verste, mitt mest sårbare, vil du fortsatt ikke la deg skremme; For i stedet for å glemme at du selv også har vært det i løpet av ditt eget liv, slik folk flest har lett for å gjøre, vil du huske. Du vil huske på at vi bare er mennesker, både du og jeg, og at livet ikke alltid kan være like rosenrødt. Du vil ha tro på meg, og du vil få meg til å tro helhjertet på ekte vennskap igjen; Få meg til å gi slipp på og glemme tanker som tilsier at det alltid vil ligge et svik å lure rundt ethvert dunkelt hjørne.

4412670867_d5909b13d5_b7255257262_7e46fe79b2_b

Du som aldri, ikke en gang i din aller villeste fantasi, ville kunne finne på å få meg til å føle meg like ubetydelig som et flyktig støvkorn, med hensikt. Du som i stedet for å få meg til å føle meg som et verdiløst menneske vil behandle meg ordentlig; På lik linje med alt og alle andre. Noe mer ønsker jeg meg ikke. Det er alt. Resten blir for meg bare bagateller; For vi trenger ikke å være likesinnede. Vi trenger ikke å ville det samme, like det samme, ønske det samme, tenke det samme, for vi kan lære av hverandre.

Untitled-296767540319_3269009d8c_b

Hvem er du? Hvor er du? Hva gjør du? Hva tenker du? Hva føler du? Hva liker du? Hva får deg til å smile, gråte, le? Jeg vet at du finnes. Jeg bare vet det. Og jeg gleder meg til å møte deg – én vakker dag. Forhåpentligvis snart.