Skjermbilde 2015-04-30 kl. 10.09.55
Nå er det jammen lenge siden jeg har vist hvor enormt glad jeg blir for alle de fine ordene dere ofte skriver til meg i løpet av tiden som går, så dette blir et litt langt innlegg. Jeg har gått gjennom så utrolig mange kommentarer, og det har tatt tid. Men herregud, så utrolig fint det har vært å lese igjen. Vanligvis har jeg pleid å linke til de som har blogg i disse innleggene, men jeg har egentlig hele veien vært litt usikker på hva dere synes om det, og nettopp derfor har jeg valgt å gjøre det litt annerledes denne gangen. Jeg synes forresten det er helt utrolig at mennesker som aldri har møtt meg faktisk har tatt seg tid til å skrive så mye fint til meg. Mange av dere har også delt av dere selv, og det er noe jeg setter sånn pris på. Dere virker bare så utrolig bra. Så reflekterte, gode, snille og kloke. Jeg tror kanskje dere er de menneskene jeg ofte drømmer om å møte. Det høres kanskje rart ut, men jeg får en følelse av at jeg skulle ønske jeg kjente dere. Selv om jeg ikke gjør det, er jeg i hvert fall så utrolig takknemlig for at det akkurat er dere som har vært en del av min lille verden her inne, og jeg takker stort for alt av fine ord og tanker og erfaringer dere har delt med meg opp gjennom tidene. Håper dere vet hvor bra dere er, og hvilken stor innvirkning ordene deres faktisk har.

Linn L: Du skriver så mye viktig generelt. Du kan allerede krysse av det ene punktet under nummer 7; utgjøre en forskjell for noen. Du er den absolutt beste bloggeren jeg vet om, og jeg blir like glad hver gang du legger ut noe. <3

Christina: Fineste Camilla! :) Ingen skriver sånn som du gjør. Blir like glad hver gang jeg klikker inn og det er postet ett nytt innlegg. Håper det går bra med deg. <3

Martha: Fantastisk ærlig og berørende innlegg. Tusen takk for at du deler. Og her et et hjerte til deg for alt du er og har blitt <3. Jeg kjenner deg ikke, men å lese bloggen din gir meg mye som jeg ikke finner andre steder. Og at du deler sånn som dette vil nok være veldig godt for de som gjerne har opplevd noe lignende – at de ser at det kan gå bra med en som menneske til tross for vanskelig bakgrunn. Klem.

Toyni Erica: Du er fantastisk, på alle måter <3 Du kan si hva du vil, og ingenting vil gjøre deg mindre fantastisk.

Veronica: Jeg elsker denne låta, fra the very beginning! På samme måte som jeg elsker bloggen din og alt du skriver/legger ut. Når jeg har kaos i hodet, prøver jeg å finne svar på bloggen din, selv om det kanskje høres rart ut er det alltid noen ord som hjelper å lese!! <3

Stine: Hei Camilla. Ville bare si at jeg syns du skriver utrolig bra, og deler så mye fint og inspirerende. Du gjør en forskjell. Håper det snart kommer et nytt blogginnlegg :)

Åshild: Dette er min absolutte favorittblogg! Jeg håper virkelig at det kan komme et nytt innlegg snart, jeg sjekker like håpefullt nesten hver dag. <3<3<3

Linn L: Åh, jeg tenkte akkurat på deg her om dagen, Camilla! Jeg tenkte på at jeg syns det er så trist at du aldri skriver noe på bloggen lenger, eller poster noe på instagram. Men nå skjønner jeg jo hvorfor <3 Det gjør meg virkelig vondt å lese teksten din, å vite at du har det vanskelig. Kunne ønske det var noe jeg kunne si for å få deg til å føle deg bedre, men jeg vet ikke hva. Bare vit at du som menneske inspirer meg, og at du gleder meg hver gang du poster noe. Du er helt unik! Håper du snart ser solen i horisonten <3

Martha: Elskerelskerelsker disse innleggene dine! De gir meg en fantastisk start på dagen :)

Adromia: Åh, Camilla <3 Jeg sender deg mange gode tanker, og legger igjen en av mine favoritt-tekster her, som du delte for lenge, lenge siden. Og husk kjære deg, at man er alltid litt sterkere enn hva man selv tror – og at lyse dager kommer tilbake når man MINST forventer det. Hold ut <3 “Think of something really hard you’ve had to go through in the past. Well, you survived it. You’re alive aren’t you? Think about THAT the next time you’re going through a really hard time. You’ll pull trough. You’ll survive. You are strong. Your skin may tear, and your bones may break, but your soul – Your soul can never be irreversibly damaged!”

Regine: Å, fineste du!! Beundrer ditt mot. Så fint å lese at du klarer å ta vare på dei gode stundene og fortette å se framover trass i all motgang!! Skulle ønske eg kunne gjøre noko for deg, ønsker deg alt godt <3 God klem!!

Elise: Etter et langt avbrekk fra bloggverdenen, kom jeg plutselig til å huske på bloggen din – og etter et par søkeord på google klarte jeg heldigvis å finne den igjen. Nesten vanskelig å sette ord på, men du skriver bare på en måte som treffer meg i sjelen, og inspirerer så til de grader. Føler jeg går inn i et annet univers, og elsker hvordan det varierer fra alt fra personlige innleggg, inspirerende ord, fine bilder til anbefalinger innen musikk, bøker og i det hele. Håper du fortsetter å skrive for alltid, for du har virkelig et talent. Føler nesten det er noe magisk over ordene dine, man blir bare dratt inn i det. Bloggen din var et stort lyspunkt i en tid da jeg hadde det veldig vanskelig, men også nå, som jeg har det bedre, kjenner jeg bare hvordan bloggen din rører ved noe i meg. Ønsker deg alt godt!

Lisbeth: Herre. Jeg er så glad for at jeg ramla over akkurat dette innlegget i dag. Trengte mange av disse ordene. Takk!

Caroline: For et sterkt, modig og ærlig blogginnlegg du har skrevet. Tusen takk for at du deler, jeg tror det kan være nyttig både for deg selv og mange av dine lesere. Opplever deg som et utrolig godt og flott menneske, og ønsker deg bare det beste fremover! Dessuten må jeg si at bloggen din er kjempefin, skal helt klart følge deg videre. Heier på deg!

Pernille: Wow. Jeg liker deg og bloggen din så innmari godt, du virker som et tvers gjennom godt, åpent, ærlig, sensitivt og reflektert menneske. Takk for at du deler dette, selv om det var vondt å lese, og helt sikkert vondt å skrive. Det er ingen tvil om at du er veldig veldig sterk. Masse kjærlighet til deg!

Isa: Hver gang jeg har det vondt med meg selv, kommer jeg innom bloggen din. Blar i arkivet og leser alt det fine du har postet. Du er en stor inspirasjonskilde for meg :) Tusen takk.

Linn L: Det er sterkt av deg å dele dette om ditt liv, Camilla. Du framstår for meg som en veldig reflektert og sterk, og ikke minst POSITIV, person! Selv etter du har vært gjennom så mye vondt, så vender du det hele til hva du er takknemlig for. Det tror jeg er en av de sterkeste personlighetstrekkene et menneske kan ha! Kall det gjerne et overlevelsesinstinkt, men dog er det ikke alle som klarer det. Jeg beundrer deg som orker og vil dele dette med leserne dine! Og jeg håper du fortsetter å være positiv og så flink til å se de lyse sidene i livet, som du allerede er <3

Ida Martine: Dette var så fint at jeg fikk tårer i øynene i engelsktimen.

Silje: Wow, jeg har ikke ord. Kreds til deg for at du åpner deg opp på denne måten og er så ærlig og sårbar, men samtidig så sterk. Vet liksom ikke helt hva jeg skal si.. Jeg er glad for at du har hatt en person som har bært deg gjennom. Du virker som en utrolig sterk og god person, Camilla – det skinner gjennom på måten du skriver. Du er fantastisk. Fortsett å skriv, det har du virkelig talent for. Du har mange tanker og følelser som er viktige. God klem!

Reidun Beate: Ååå så fint. Dette trengte jeg virkelig! Har bestemt meg for å ha en fin og glad dag, så dette passet meg utmerket :D Ønsker deg en fin dag også Camilla! :)

Adromia: Camilla, du skriver så vanvittig vakkert. Man kan ikke si at det er fint å lese en tekst som omhandler dette, men du får budskapet frem på din egen vidunderlige måte! Jeg tenker at folk som er/har vært i lignende situasjon finner god trøst i disse ordene dine. Jeg liker fokuset ditt på det positive, i ettertid. Der tror jeg nøkkelen ligger til det meste i livet; hvordan man velger å ta ting. Jeg håper på, og ønsker det aller aller beste for deg! Jeg kjenner deg jo ikke, men føler at jeg likevel gjør det litt, gjennom bloggen, og tenk for ei fantastisk dame du nå er. Du er talentfull, vakker(på alle vis), ærlig og ikke minst; sårbar OG sterk. Den siste kombinasjonen er det ikke alle som får til å balansere rett og slett(meg selv inkludert). Nå er det jo ei stund siden jeg har kommentert her, men da jeg leste dette MÅTTE jeg bare. Du er en av mine favoritter på det Oh store Internett, du!! Formidlingsevnen din er virkelig noe jeg beundrer, og jeg simpelthen ELSKER å lese det du velger å dele med oss. Takk for at du tar deg tid til å by på deg selv – det betyr nok mye mer for mange enn hva du noen kan forestille deg. Jeg håper virkelig at du har det bra i livet, og at hjertet ditt holder ut alt det har godt gjennom <3 Stor elektronisk klem(ehe..) fra meg!

Pernille: Du virker som en fantastisk person, og det høres kanskje teit ut, men jeg skulle virkelig ønske vi kjente hverandre i virkeligheten. Du kommer deg gjennom hva som helst!

Ida: Jeg sitter her og leser til eksamen da jeg bestemte meg for å ta en liten pause og lese litt blogg. Og etter å ha lest dette lukket jeg øynene, tok et dyyyyypt åndedrag og tenkte på ting som gjør meg glad. Og så åpnet jeg øynene og smilte. Så deilig! Og så lett var det faktisk :-) Kjempefin og inspirerende blogg – som alltid!

BartineM: Enig! Du er vakker Camilla! Så elegant og levende.

Micha: rå tekst! jeg er en av de jentene som tegner enhjørninger, regnbuer og griser med maling hver dag. Jeg går med hjerte ring, lager meg matpakke med brødskiver som er formet som stjerner og rommet mitt ser ut som en barnehage. Jeg valgte å gå bakover i hjertet mitt å fant fram til den virkelige jeg. barnet jeg er. og barnet jeg alltid kommer til være. Jeg føler meg som verdens heldigste jente som kan dra på jobb for å henge med vennene mine. med hånden på hjertet så er de kuleste og beste vennene mine under 10 år. fordi de aldri dømmer, de bare lever dag for dag, og inspirerer. hverdagslykke. Jeg ga hjertet mitt bort til dem og de valgte å gi meg sitt. fint, ja man lever i en annen verden. så fort man setter foten der ut blant haiene og all mas mister man hjertet sitt og hvem man virkelig er.

Veronica: Så fint skrevet Camilla! For noen kan for mye motgang ødlegge ens liv, mens andre blir sterkere av det. Jeg tror du er en supersterk jente som takler det meste og som aldri gir opp :) Du klarer å se det fine i livet sitt og sette pris på de små tingene, og med det så kommer du langt :)

Ida: Dette fikk meg til å gråte og smile på samme tid. Tusen takk for dette innlegget, jeg trengte det virkelig.

Isabella: Jeg blir så glad av å være innom bloggen din. Den er så utrolig fin. Aner du hvor mye hvert av innleggene dine inspirerer meg? Har bladd gjennom bloggen din i bortimot en time nå, drømt meg bort i det du skriver og deler. Lyttet til musikk og studert fine bilder. TAKK for at du deler så mye.

Ingvild: Herregud. Dette var heilt fantastisk nydeleg! Tenk at ord og bilete kan vera så sterkt! Takk.. <3

Linn L: Hvordan du klarer å ende dette innlegget såpass positivt, gjør at jeg bare beundrer deg enda mer, Camilla (og den lista var ganske høy fra før av, kan du si). Det gjør meg vondt å lese at kroppen din ikke har det noe bra, og jeg håper virkelig du vil føle deg bedre snart. Det du beskriver over høres særdeles lite godt ut. Når det er nevnt så håper jeg du får det bedre med både det fysiske og det psykiske, for skrivingen er jo en slags terapi. Og den terapien du utgjør er med på å inspirere alle oss som hele tiden venter på nye innlegg fra deg <3 God bedring!

Ida: åh, dette gjorde meg så glad i hjertet mitt! utrolig fint.

Cecilia: Jeg skriver også til deg for å fortelle deg at jeg kom over bloggen din på venninen min sin blogg, Gaamedmeg og jeg falt pladask. Jeg lånte en flott tekst du hentet fra Zayn Malik-nydelig. Og så måtte jeg tipse mine få lesere om bloggen din også, ved flere anledninger, for den er så vakker. Den traff noe i hjarterota mi. Stå på videre, fortsett å inspirer og fortsett (kun litt) med insomniatendenser. Hilsen Cecilia, aka Tilbakestående Rømmegrøt.

Andrea Alexx: Så sabla fin. Takk for at du er deg! <3

Sunniva: Takk for at du tar deg tid til å dele slike fine tekster og bilder med oss<3 Å trykke seg inn på bloggen din er alltid en fornøyelse, true story! Måtte du blogge for alltid!:-D

Juul: Det har eg gjennomtenkt veldig mykje og som eg såg andre kommentarar så var det dette innlegget eg trengde å lesa. Satsa på det eg vil mest, sjølv om det kanskje blir vanskeleg. Spesielt viss du har ein ved din side som du helst vil sjå kvar dag, men meir er den heimakjære som likar seg heima og ikkje vil dra med meg ilag. Likevel elskar eg denne gutten, og eit liv skal det bli med han. Men mine drømmar, dei skal bli realisert. Eg vil sjå tilbake på livet mitt med glede, le over alt eg har gjort, smila over opplevelsene og ikkje få eit typisk A4-liv. Takk for nok eit nydeleg innlegg som satt tankane i gong igjen om alle mine ønskjer og draumar.

Karoline: Åhhhh, jeg har savnet dette. Denne bloggen. Med disse fine bildene, alle fine tekstene dine og inspirasjonen du sender ut. Herlighet, du er bra.

Toyni: Jeg blir så glad av å lese det her Camilla, og jeg kan med hånden på hjertet si at dine drømmer ikke er teite, eller uoppnåelige. Jeg gleder meg til å følge deg, og å se resultatet. Og jeg håper vi møtes et sted på veien! <3 Jeg kjenner meg sååå utrolig igjen i det du skriver, og jeg har såå troen på deg!

Lily: Herre jesus for en nydelig tekst! Hele bloggen din er bare vakker og fin og perfekt, jeg kunne scrollet nedover i timesvis! Denne teksten var så motiverende og inspirerende, så godt å lese nå når jeg for alvor begynner å kjenne på den følelsen “Hva gjør jeg? Hvor skal jeg i livet?” Bloggen din er herved lagt til i Bloglovin’ og nettadressen lagret i hjernen, gleder meg til å komme tilbake hit mange, mange ganger :)

Elin: Vakre bilder og fine ord som alltid:) Elsker bloggen din på denne måten, man føler seg alltid i så god stemning ved å besøke den:) Ha en god helg:)

Kine-Michelle: Jeg er merkelig stolt av deg Camilla, for selv om jeg ikke kjenner deg, så føler jeg at vi kjenner hverandre litt. Og du vet hva du vil. Og du gjør det. Og det gjør meg enda mer sikker på valget mitt. En annen ting jeg vil si er takk. Takk for alle vakre kommentarer. Du aner ikke hvor mye de betyr.

Micha: drømmer gir en virkelige sommerfugler og hjertesmil. følg magefølsen din, lukk ørene for de som vil grave ned drømmene dine i domme ord. De som drømmer lever for noe, tror på noe, kjemper for noe, er noe. Jeg vet at du kan, du KAN gjøre hva du vil, bare du tørr å satse. og det tørr du. ta på deg enhjørning-hornet ditt å gå ut å fly. fly fly fly dit hjertet ditt banker mest.

Elise S: Ååå fy søren dette var fint å lese. Elsker bloggen din, fine Camilla – stå på videre. Du er sterkere enn alt! <3

Juul: Ååhh, små kriblingar som symjar rundt i heile kroppen mens eg les dette fine innlegget. Du er så ubeskriveleg flink til å ordleggja deg, velja ut akkurat dei rette orda som inspirerer så hemningslaust mykje at eg får lyst til å ødeleggja noko med mitt smil kvar gong eg les noko her inne. Du er fantastisk, husk på det. Og den gutten, vennen, jenta, eller kven det nå vil vera, vil komma ein vakkar dag. Når du minst ventar det. Når du mistar motet litt, då finn du han. Lykke til med ditt liv, og ver klar over at eg les dine utsnitt, ser på dine unike bilete og smiler, blir tankefull og får ein heil annan forståelse av alt enn eg allereie har. Du er så fin.

Micha: fyverkeri i hjertet, takk! Fineste bildene og de beste ordene. Ha en super fridag videre :)

Eline Hansen: Herregud, du skriver så utrolig fint! kan bla lengre og lengre bak i arkivet ditt. og jeg sitter igjen helt målløs av både tekst og bilder. Fått inspirasjon til å fokusere på de bra tingene i uken, de innleggene dine er så fine! Bloggen din er rett og slett nydelig.

Mathilde: Elsker søndager, og det å titte innom her å lære kanskje litt mer om livet, og seg selv.

Juul: No sit eg her og hadde skrive ein fin kommentar om kva eg følte når eg leste dette utruleg fine innlegget. Du veitt akkurat korleis ein skal fortelja, ordleggja og seia det ein av og til ikkje får satt ord på ting. Eg sit ofte her inne og ser på de fabelaktige bileta, dei inspirerande tekstene og alle de fine orda du skriv her. Eg smilar meg gjennom fem fine punkt, ler meg gjennom innlegg der du skriv om kjærleik der eg gjenkjennar meg sjølv så utruleg mykje. Du er så flink, og jeg skjønner ikke kor du får nokon av dine ord frå, dei er så fine. Du inspirerer, og den personen som du snakkar om her vil komma ein dag, når du minst ventar det. Du er fin og inspirerande, husk det. Akkurat som du sa at me skulle huska på at me var praktfulle, der er du og. Eg likar meg her og følar eg kjem heim kvar gong eg les dine ord. Tenkte å gå innom biblioteket imorgon for å spør etter Johan Harstad, på grunn av deg.

Toyni: DU ER flink nok, god nok, bra nok <3

Hanna ST: hellemåne du er så fantastisk flink. åh kan ikke beskrive min kjærlighet for bloggen din. klem<3

Susanne Reselli: det der var himla fint og jeg fikk det litt godt inni meg av dette <3

Isabella: Jeg er så lykkelig nå. JEG FANT NETTOPP EN UNIK BLOGG! Jeg oppdaget bloggen din først nå i dag, og skjønner ikke at jeg ikke har sett deg før! Akkurat nå er jeg veldig takknemlig over å ha snublet over bloggen din, for jeg ser med en gang at den er UNIK – DU ER UNIK. Det er bloggere som deg som inspirerer meg. For et fantastisk innlegg! Du skriver så fine, inspirerende ord – og dette kan jeg relatere meg altfor godt til. Som deg er jeg heldigvis optimistisk og vet at en dag – så vil jeg møte den rette, og da vil all ventingen være verdt det. Likevel kan det være litt vanskelig å holde fast ved den tanken om at han finnes, så tusen takk for at du minte meg på å holde håpet oppe. Bloggen din skal jeg fortsette å lese, for jeg kan se med en gang at den er verdt masse ekstra oppmerksomhet :)

Ragnhild: Åh, NYDELIG! Jeg blir helt bergtatt av det du skriver, jeg lever meg inn i en helt annen verden! Jeg håper virkelig du bestemmer deg for å gi ut bøker en dag, for jeg vil veldig gjerne lese mer! Vakkert, rett og slett.

Susanne Vedvik: Wow! Jeg har sagt det så mange ganger til deg! Jeg vet ikke hvilke andre ord som kan beskrive slik skjønnhet du klarer å formidle gjennom ord, det er så vakkert, så sårbart og så ekte. Jeg er så forelsket i bloggen din og ordene du legger tiden din i å dele med oss. Du er så flink, Camilla! Ta det skikkelig til deg, dette kalles talent <3

Frida: Dette er så fint skrevet at jeg ikke har ord. Sitter med tårer i øynene, du ga meg det håpet jeg har lett etter lenge. Tusen, tusen takk<3

Linn L: Jeg er så misunnelig på hvor flink du er til å sette sammen ord med bilder! Jeg vet jeg gjentar meg selv hver gang du poster noe nytt på bloggen, men jeg føler du fortjener å vite hva du får ut i andre med innleggene dine! Du har en helt egen evne altså. Du skriver så fint, så ærlig, så sårbart- men fortsatt sterkt!, og du skiller deg ut fra alle andre blogger. Hver gang det er du som dukker opp i min bloglovin så blir jeg glad, for da vet jeg at jeg blir inspirert. Ente med tekst, eller med musikk, eller med bilder- eller med alt på en gang. Duuuu altså<3

Siv: ÅH. NYDELIG!! JEG HAR HÅP!!!!!

Arita: Er så glad i bloggen din. Gleder meg til å lese hvert nytt innlegg!

Veronica: Jeg har ikke ord for hvor fint du skriver. Hvor nydelig du utrykker deg og hvordan jeg nesten kjenner at tårene begynner å trille når jeg leser setninger som treffer meg på en eller annen måte. Du har en gave, akkurat som meg, og du bør bruke den! Da jeg var 18 år skrev jeg ned en følelse. Om hun som tok hånden min og danset med meg på en brygge og om det mørke teppet som skygget veien for meg i blinde. Om å danse og elske i stille stunder og om ulykkelig kjærlighet. Om besettelse og kjølige høstdager. Det ble min første roman: La Oss Danse og den banet min vei for fremtiden! Jeg håper du vil gjøre noe av det samme en dag:) I så fall skal jeg være en av de første til å kjøpe den <3

Sølvi: Snublet over bloggen din i sene nattestimer, og du traff meg rett i hjertet. Sjelden jeg legger fra meg spor i kommentarspaltene, men måtte fortelle deg at jeg kommer innom igjen og gleder meg til å se hva du har funnet fram!

Siv: Si i fra om du vil skrive brev med meg en dag, <3 ps. fine bilder og tekst og alt sånt, du kan dette, du!

Martine Næss Sorthe: Du skriver bare helt… underbart. Som man sier på svensk. Jeg sitter her og prøver å finne ord på mitt eget liv og følelser. Men du beskrev de så godt. Takk, Camilla. Og jeg vet ikke om det holder, men jeg håper denne setningen hjelper deg: “jeg forstår deg.”

Kine-Michelle: Jeg sitter på nattevakt og skulle bare lese gjennom alle blogginnleggene jeg ikke har rukket å lese de siste ukene. Og nå sitter jeg her og gråter for du har klart å få ned det jeg har inni meg, men ikke får ut. Du skriver så ekte, nært og vakkert! Dette innlegget hjalp. Jeg ønsker deg alt godt Camilla.

Toyni: Du er herlig :D Jeg har kost meg veldig med å snakke med deg i det siste, utrolig koselig å lære deg å kjenne <3

Sunniva: Spesielt nå, var det veldig fint å lese bloggen din <3 Er ei stund siden jeg har vært innom her, da jeg er litt off i både data-verden og den virkelig verden… En fordel med å komme tilbake til dataverden er hvertfall å bla seg gjennom masse nydelige innlegg skrevet av deg. Takk:-* Ha ei fin påske, fine deg <3

Veronica: Ubeskrivelig vakkert og beskrivelsen av en følelse jeg kjenner meg veldig igjen i om dagen. Lytt til naturen, organer og pusten så kanskje kommer inspirasjonen tilbake og fyller tomrommet <3

Elise: Åh, personer som deg som kan skrive så fantastisk godt er gull verdt for litt ensomme sjeler! :)

Micha: Jeg fikk frysninger fra tærne helt ut i fingertuppene. Takk for at du klarer å sette ord på følsen jeg sitter inne med, men ikke klarer å forklare. Uten inspirasjon hadde hjertet mitt vært knust. Og det beste er når man skjønner hvorfor man er her på jorda, nettop for å være kreativ. og ja man er hele tiden på jakt etter noe som gir en hjertebank & sommerfugler i magen. Det hjelper ikke å hele tiden være på jakt etter NOEN som gir deg sommerfugler. Men det er deg selv, inspirasjonene og de kreative studene som er verdt å jakte på. Da har du hvertfall valgt det selv og det er ikke som kan ta hoven å fange sommerfuglene du en gang hadde i magen å sette de i glass. friheten og gleden blir borte og tilsutt dør de ut. Jeg har gitt opp jakten på noen og funnet meg selv, den jeg vil være og hva jeg vil ha i livet mitt. kreativiteten.drømmene. inspirasjonen. magien // se det store i det små tingene har blitt en leve regel for meg. takk.

Marita Gundersen: So true <3 Dette er ord jeg trenger å høre/lese på de tunge dagene :) God helg, Camilla :-)

Annemarie: Dagen min blir alltid bedre når jeg leser disse sitatene :) Ha en fin dag Camilla! :)

Kine-Michelle: Jeg skal ta vare på denne teksten. Ta vare på den til dager som nå. Hvor jeg trenger noe vakkert for å komme meg opp, og videre. Ut av gropen, ut av fellen. Den hjalp nå. Jeg tror den vil gjøre det igjen. Takk!

Kake: Måtte lese denne flere ganger, og begynte å gråte til slutt. Nydelig skrevet. Takk!

Carina: Tankevekkende innlegg! Som de andre her kommenterer, drømmer meg virkelig bort her inne! Hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din kjenner jeg meg sånn igjen i hva du formidler av tekst, musikk og bilder. Klisjé, men sant – dagen er virkelig ikke den samme uten et besøk her inne. ♡

Marita Bråten: Den innsikten du har er virkelig helt utrolig! Rett og slett fantastisk.

Maria Helene: Da du akkurat skriver så flotte tekster som du gjør, og finner så fine bilder som du gjør. Jeg setter iallefall veldig stor pris på det du har å komme med innen bloggverdenen din. Da du er en av de bloggene som får meg til å tenke og hjelpe å sette ting i perspektiv. Bloggen din har forhåpentligvis vært med å lette litt på trykket ditt å dele dine tanker og meninger med oss? Jeg setter ihvertfall pris på det. Jeg ønsker deg alt godt :)

Hilde: Synes det er så utrolig fint å lese bloggen din, Camilla. Du får tankene mine til å spinne, og jeg blir sittende å drømme meg langt bort i timesvis. Fantastisk. Ønsker deg en fin og fredfull jul! Hilsen en fornøyd leser

Marita Gundersen: Så flott og reflektert innlegg, Camilla :-) Du vekker virkelig oppmerksomhet mot ting som er viktig her i livet. I lengden er det VIRKELIG det som er inne i hjertet til personer som teller!

Synne: Hver gang du skriver et innlegg som dette, sitter jeg igjen med tårer i øynene og du har rørt meg ved hjerterota! Det du skriver er så utrolig sant og du skriver presist hvordan man føler seg. Du er bra! I verden burde det vært flere som kunne skrive like bra, reflektere over situasjoner og øyeblikk sånn som du gjør! Du er et virkelig godt forbilde! <3

Hannah: Du er, for lack of better words, jævlig flink til å skrive.

Johanna: Åhh, tusen takk for at du delte dette diktet! Det er eit av dei finaste og klokaste dikta eg veit om. Første gang eg høyrte det fekk eg det på eit kort frå naboen min som nokre månader seinare døydde av kreft. Dette diktet minner meg om ho, hennar stå på vilje, styrke, mot og klokskap. Dette diktet har trøsta meg i mange tunge stunder. Igjen, tusen takk for at du delte! God helg :)

Helene: Når jeg trenger noen til å peke ut ting som er bra med livet, fordi jeg ikke har det så bra så går jeg alltid inn på din blogg, og ser på disse innleggene. Tusen takk, jeg trengte det virkelig i dag ♥

Linnea: Du har en fantastisk inspirerende blogg!! ikke engang vurder å legg den ned, den betyr så utrolig mye for meg. Jeg elsker bildene du legger ut, listene om bra ting som har skjedd i det siste og utsagnene\de vise ordene fra kjente folk. Tusen takk for at du lager en helt fantastisk blogg som lyser opp min til tider meningsløse hverdag!!

Karoline: Du er helt og holdent fantastisk. Håper menneskene rundt deg verdsetter deg himla høyt – og litt mer.

Malin: For meg, og mange andre betyr bloggen din kjempe mye! Du skriver alltid noe som vi kan kjenne oss igjen i, og i dagens bloggverden handler nesten alt om dagens outfit, party og ting som jeg ikke finner interessant i det hele tatt. Men du Camilla skiller deg veldig ut i fra andre blogger, på en veldig positiv måte. Det er kun din blogg jeg virkelig tar meg tid til å lese. Skjønner godt at du blir sliten, og kanskje mister inspirasjonen i blandt. Ta deg litt fri fra bloggen, gjør noe du ikke har gjort før, ta vare på deg selv, tenk andre tanker og utvid horisonten din. Da skal du se at inspirasjonen og skrivelysten kommer tilbake. Håper at du fortsetter å blogge! Klem!

Reidun Beate: Sitter og gråter her nå.. Dette innlegget og disse ordene trengte jeg idag..

Kristine: Hvert innlegg du legger ut er så unikt og inspirerende, og jeg drømmer meg alltid bort i det du skriver, de sitatene du poster og bildene! Fortsett med originale og annerledes bilder og temaer, og fortsett å skrive tankene dine – det er så mange som deler de samme bekymringene og tankene som deg.

Amalie: Åååh så fint, Camilla! Dette gjorde at jeg ser litt lysere på blåmandagen min! :-) hehe

Maria Helene: Åh, Camilla. Jeg liker virkelig blogginnleggene dine. De får meg virkelig til å tenke, tenke på skikkelige og viktige ting, akkurat som dette. En flott inspirasjon :)

Stine: Hei Camilla, jeg har lest bloggen din en stund nå, men aldri kommentert, og hvorfor vet jeg virkelig ikke. Men nå som du lurer på å legge ned bloggen kan jeg jo fortelle hvorfor jeg liker den så godt. For det første så skriver du utrolig bra, og bildene du legger ut er kjempefine. Jeg er helt sikker på at det er flere enn meg som får inspriasjon og håp av å lese bloggen din. For det andre liker jeg godt innleggene om “wanderlust” og reiser, fine ting med uken som gikk og ikke minst “fem fine”, for merkelig nok pleier alltid quotes’ene å passe til det jeg tenker på for tiden. Ønsker deg en fin uke, og håper virkelig du finner inspirasjon og lyst til å blogge igjen.

Marita Gundersen: Slike ord som dette varmer i tider man føler seg nede. Føler at denne beskrivelsen av hva det vil si å være sterk passer utmerket :-) Finnes så mange sterke og flotte mennesker i verden :)

Veronica: Du har rett!! Denne dagen har vært helt forferdelig, men din blogg gjør at ting blir litt lysere :) suddently!!

Line: Jeg virkelig elsker bloggen din, og har lest den så lenge jeg kan huske! Dette er definisjonen på en ordentlig blogg! En ekte og ærlig blogg, om følelser, livet og drømmer. Du har hjulpet meg videre i livet da jeg var på bunnen, og jeg vet at du vil hjelpe flere bare ved å fortsette som du alltid har gjort: med å legge ut vakre bilder og sanger som folk kan drømme seg bort i, tips og triks til hvordan en kan se bedre på livet, hverdagen din og hvordan du takler det å være Camilla Didriksen! Du er inspirerende!

Karoline: 361. Deg, for at du er slik du er, og denne bloggen, fordi den er min favoritt #1.

Emeline: Bloggen din er virkelig en av mine største favoritter. Jeg blir så glad og inspirert hver gang jeg er innom. Det er mye jeg liker veldig godt med bloggen din og jeg har blitt så glad i den – mye av grunnen er jo at du virker som et utrolig herlig menneske! Håper du føler deg mer inspirert fremover, for bloggen din inspirerer ihvertfall meg veldig <3

Thea i London: TAKK for disse. de får meg til å smile. Jeg skal lagre hele listen din og ha den for en “rainy day” :)

BartineM: Fantastisk skrevet. Takk for det Camilla, på en ellers allminnelig dag i mitt rutine liv rett før eksamen, er slike innlegg som kan få meg til å tenke, gull verdt. Elsker at du har funnet inspirasjonen igjen! Stå på idag. :)

Helene: Ville bare kommentere og si at jeg er helt fulstendig forelsket i bloggen din, du gjør en fantastisk jobb! En av de fineste og mest inspirerende bloggene jeg vet om ♥

Amalie: Du har et meningsfylt liv; du gir så utrolig mye mening til mitt liv, du inspirer meg til å leve livet å gjøre akkurat slik jeg vil og det må jo bety noe. Uten at du vet det og uten at vi kjenner hverandre veldig godt så har du gjort så utrolig mye med livet mitt gjennom denne bloggen. Jeg har gått fra å være “livløs” (uten at jeg så det selv) og et utrolig kjedelig menneske til å virkelig LEVE livet mitt, gjøre det beste ut av hver dag og elske alle menneskene jeg har i livet mitt. Alt det du gjør med livet mitt og sikkert mange andres liv også gir ditt eget liv så UTROLIG mye mening selv. Det at du har forandret meg fra et utrolig kjedelig og for å være ærlig ganske negativt menneske til det jeg ser på meg selv som i dag, det sier mye mer om DEG enn om meg. Du er så fantastisk, Camilla. Du gjør denne bloggen så utrolig bra, dette er virkelig noe du kan og noe som gir livet ditt mening. Om ikke du gjør alt du kunne ønske du gjorde med livet ditt, så gjør du iallefall noe. Og det du gjør Camilla, det gjør du så forbanna bra! Jeg ser på meg selv som et utrolig mye bedre menneske per dags dato enn hva jeg gjorde for 3 år siden, og Camilla, du er en stor del av det som har fått meg her. Og det fortjener du virkelig å høre, på hver dårlig dag du har så har jeg lyst til å fortelle deg det :-)

Arita: Dette må være et av de beste innleggene jeg har lest. Du har så rett. Innlegget ditt fikk meg skikkelig til å tenke.

Eva B: Din blogg er for meg like særegen, like spesiell, like sterk, like fin, like verdifull – og jeg beundrer ditt arbeid.

Malin: Jeg synes at det er trist at du føler det sånn. Kjære deg, du må vite at ditt liv ikke er meningsløst. Du må love meg å ta til deg alle gode ord som blir skrevet til deg her på bloggen din. Det at jeg får et innblikk i dine tanker og følelser, er for meg gull verdt. Fortsett å gi av deg selv, for du har så ufattelig mye å gi til andre – selv om du ikke føler det selv. Det er vanskelig å finne mennesker som deg. Hvorfor vokser du ikke på trær??

Karoline:<3 <3 <3 Du er sterk og fin og bra og god! Hilsen en som kan forstå litt.

Tusen millioner takk. <3 Det at andre mennesker kan bli glad eller begynne å gråte fordi at de synes jeg skriver bra er helt enormt. Det er egentlig altfor stort til å ta til seg. Så utrolig uforståelig for min egen del. Likevel setter jeg sånn pris på det. Kommentarene deres kan nok påvirke langt mer enn dere tror. For meg kan det bety et smil fremfor en tåre dersom jeg får fine ord i min retning på dårlige dager. I alle disse innleggene jeg har laget over tid ligger det egentlig en oppkrift på hvordan gjøre en dårlig dag om til en bra en. Det er egentlig bare til å lese ordene deres om og om igjen.